FCEM World Committee U Pragu 6.-8.4.2016.

Od 6.do 8. travnja u Pragu je održan  FCEM World Committee na kojem je sudjelovala i naša Predsjednica Sofija Šmitran kao članica Izvršnog odbora FCEM.
Prvi dan zasjedanja Izvršni Odbor FCEM je održao svoju sjednicu na kojoj je Predsjednica FCEM-a  gđa Laura Fratti Gucci podnijela svoj izvještaj Predsjednice, a rizničarka FCEM-a Danielle Lafon  financijsko izviješće. Zaključeno je da FCEM u zadnje tri godine posluje pozitivno i sada će moći aplicirati na sredstva EU fondova. 
Slijedećeg  dana Predsjednice nacionalnih udruga  članica FCEM- a podnijele su svoje izvještaje a članice njihovih delegacija su iskoristile priliku da sudjeluju   u  poslovnim susretima sa poduzetnicama iz 35 zemalja svijeta. Još jednom su svi zamoljeni da u što većem broju pristupe poslovnoj bazi FCEM-a.
Održane su i dvije vrlo uspješne panel diskusije na temu " Poduzetnice u multikulturalnom okruženju" i "Digitalna ekonomija"
Predstavnice Mexica  predstavile su svoju zemlju i ljetovalište Cancun gdje će se krajem 2016 godine održati 64.  Kongres FCEM-a.
Svečana večera , zadnji dan World Committee- a, održana je u prekrasnoj zgradi Ministarstva vanjskih poslova gdje je domaćin bio ministar gospodin Lubomir Zaoralek.
Za vrijeme koktela dobrodošlice održana je modna revija renomiranih čeških dizajnera.
 


Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 28.04.2016

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...