Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

U prostorijama tvrtke Sipro d.o.o. održan sastanak Ogranka Kruga za Istarsku županiju

U ponedjeljak 07.03.2016. s početkom u 13:00 sati u Umagu je u prostorijama tvrtke Sipro d.o.o. održan sastanak Ogranka Kruga za Istarsku županiju. 
Domaćin susreta bila je Vesna Žmak, Sipro d.o.o., Umag. Sastanak je vodila predsjednica Ogranka Gordana Deranja, Tehnomont d.d., Pula, a nazočile su Zlata Trapan, Trexi d.o.o., Pula, Jasna Jaklin Majetić, HGK ŽK Pula, Zdravka Cukon, PBZ d.d., Pula, Vesna Plavšić, Zlatne ruke, Pula,  Sonja Pilepić, Croatia osiguranje, Pula, Nataša Kličković, Erste&Steiermärkische Bank d.d. Pula, Irena Hrstić, Opća bolnica Pule, Zrinka Bokulić, Laguna Novigrad d.d. te Katja Ukušić, Mini karavan servis d.o.o., Funtana.
Sastanku su se pridružile i gošće Floriana Bassanese Radin, zamjenica gradonačelnika Umaga te Nada Host, H.media d.o.o. (revija Bujština i portal adrai2u.com). Sve sudionice na ovaj susret će sjećati knjiga – Ženski likovi u prozi Fulvija Tomizze koje im je u uručila Floriana Bassanese Radin u ime umaške Zajednice Talijana.
 
Gordana Deranja pozdravila je prisutne i zahvalila im na dolasku te je usvojen sljedeći dnevni red:
1. Upoznavanje s gospodarstvom Umaga i tvrtkom Sipro d.o.o.
2. Izvještaj sa sastanka Izvršnog odbora KRUG-a
3. Plan rada Ogranka za 2016. godinu
4. Donacija Klubu žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula
5. Razno 
 
 
Ad 1)  Vezano za točku 1. dnevnog reda domaćin susreta, Vesna Žmak, koja je punih 30 godina direktorica tvrtke Sipro prisutne je upoznala s poslovanjem tvrtke koja proizvodi samoljepljive trake za pakiranje, maskiranje te specijalne proizvode, čija je baza ljepilo iz otapala, a izvozi više od 90% proizvodnje. Uz konstantno ulaganje u tehnologiju, proizvodnja se temelji na smanjenju stvaranja otpada ili emisija u okoliš u svim fazama proizvodnje. Stoga je dio poslovne politike tvrtke usklađenost načina ponašanja s ekološkom politikom te društveno odgovorno poslovanje, a stalna edukacija uz rad postala je dijelom življenja u tvornici, istaknula je direktorica Vesna Žmak. Tvrtka trenutno ima 57 zaposlenih koji rade u tri smjene.
Ad 2)  Vezano za točku 2. dnevnog reda zamjenica predsjednice Kruga Zrinka Bokulić dala je izvještaj s Izvršnog odbora te najavila dodjelu nagrada u 2016. godini za 2015. godinu. Planirano je da natječaj izađe 15.04. te da bude otvoren za sve poduzetnice i menadžerice, neovisno o članstvu u Krugu. Dodjela nagrada biti će u svibnju u Zagrebu. Na sjednici Izvršnog odbora također je odlučeno da će članarina za 2016. godinu iznositi 700,00 kn. Kako Krug u Zagrebu ima poslovni prostor članice se mogu u slučaju potrebe najaviti i održati svoje poslovne sastanke u tom prostoru uz simboličnu naknadu koja bi služila za pokrivanje troškova prostora. Također je najavljena Skupština Kruga koja bi se trebala održati u ožujku.    
Ad 3) Vezano za točku 3. dnevnog reda predsjednica je članice upoznala s planom rada za 2016. godinu, koji će se i dalje sastojati od posjećivanja članica i održavanja sastanka. Planiran je i odlazak za Skupštinu/Svjetski dan poduzetnica u Zagreb te prigodna posjeta jednoj od tvrtki. Za lipanj je u Anconi najavljen Jadransko jonski forum te Okrugli stol za poduzetništvo žena. Krajem godine održat će se tradicionalno predblagdansko druženje žena. Predsjednica je dala informaciju da je na razini Kruga dogovoreno kako će predsjednica na nacionalnoj razini dati uputu svim ograncima o zajedničkim aktivnostima kojima bi udruga dobila na prepoznatljivosti. Sve su članice pozvane da predlože teme edukacija koje bi održale one same ili za čije bi pokrivanje izabrale nekog drugog, a koje bi služile edukciji poduzetnica i poduzetnika. 
Ad 4) Vezano za točku 4. dnevnog reda dogovoreno je da će Ogranak Klubu žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula povodom Dana narcisa donirati 3.000,00 kn te je predsjednica pozvala članice da svaka uplati direktno Gei koliko može te informaciju o tome pošalje Ticiani Trošt, koja će dostaviti podatke za uplati. Pozvala je također članice da se pridruže humanitarnoj prodaji na Danu narcisa, koji će se održati 19.03. na pulskoj tržnici. 
Ad 5) Vezano za točku 5. dnevnog reda predsjednica je posebno pozdravila novu članicu Katju Ukušić, Mini karavan servis d.o.o. te izrazila zadovoljstvo njezinim dolaskom i pristupanjem u Krug.
Nakon službenog dijela sastanka i obilaska tvornice Vesna Žmak je članice pozvala na prigodno druženje u vinski podrum Fiore, obitelji Paulić u Sarbarici, gdje su se sastanku pridružile poslovne žene s područja Umaga, iz tvrtki Koral šped d.o.o., Istarske kreditne banke Umag d.d., Emmeco d.o.o., Silva i Moj dom d.o.o. te Villa Soši. Osim predstavljanja proizvodnje Fiore vina, Iva Benčić, marketing specijalistica iz tvrtke Deram Lab d.o.o., predstavila je brand i proizvode Gustolato poput onih koji su osvojili nagrade u finalu međunarodnih nagrada za čokoladu chocolate awards 2015. Također je prisutne poučila pravilnom kušanju čokolade.  
 


Slika 1
Slika 2
Slika 3


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 25.04.2016

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...