Naslovnica

O nama

Povijest Kruga

Ogranci

Partneri

Projekti

Preporuke

Klub volontera

Posebne ponude članica

Zakonski propisi i informacije

Linkovi

Kontakti 

Predblagdansko druženje poslovnih žena Istarske županije 17.12.2015

Predblagdansko druženje poslovnih žena Istarske županije 17.12.2015.
 
HGK – Županijska komora Pula i Ogranak za Istarsku županiju udruge poslovnih žena Krug organizirali su 17.12.2015. predblagdanski prijem za poslovne žene Istarske županije u ŽK Pula. U ime domaćina, predsjednica ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić izrazila je zadovoljstvo što ovakav susret, koji je već postao tradicionalan, svake godine okuplja sve veći broj sudionica, ne samo iz područja gospodarstva već i iz područja javne uprave, kulture, zdravstva, civilnog društva i dr. 
Predsjednica istarskog ogranka Kruga Gordana Deranja istaknula je kako Krug kroz afirmiranje ženskog poduzetništva nastoji ohrabriti i podučiti žene. Naglasivši kako se nada boljoj 2016. godini, Gordana Deranja je istaknula kako su, prema provedenim rezultatima istraživanja, a na temelju ostvarenih rezultata poslovanja i ugovorenih poslova, što se tiče naredne godine najoptimističniji poduzetnice i poduzetnici na sjeveru Hrvatske te u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji.
U ime Istarske županije okupljene je pozdravila zamjenica župana Giuseppina Rajko te zaželjela prisutnima sve najbolje u osobnom i profesionalnom smislu u predstojećoj 2016. godini.
Međusobno poštovanje i uvažavanje izuzetno je važno u poslovnim kontaktima, a za dijeljenje uspjeha ali i zajedničkih problema bitno je uspostavljati i učvršćivati poznanstva, istaknula je predsjednica ŽK Pula čestitajući pritom Vesni Žmak direktorici uspješne tvrtke Sipro d. o. o. iz Umaga na 30 godina obnašanja zahtjevne funkcije direktorice. Naime, Vesna Žmak preuzela je 1985. godine direktorsku funkciju provodeći pritom sve zahtjevne faze rasta i razvoja tvrtke.
Istarska županija prepoznata je kao lider u Hrvatskoj po broju žena na visokim upravljačkim funkcijama, što doprinosi poticanju zapošljavanja žena u poduzetništvu i drugim područjima rada i djelovanja.
 
 


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 25.04.2016

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...