Splitu i Sinj: GTF konferencija "Žensko poduzetništvo motor stvaranja novih radnih mjesta u Jugoistočnoj Europi"

Splitu i Sinj: GTF konferencija "Žensko poduzetništvo motor stvaranja novih radnih mjesta u Jugoistočnoj Europi"
 
U organizaciji GTF-a inicijative za održivi razvoj i uz podršku Hrvatske gospodarske komore Split održana je  od 12 do 14 studenog Finalna konferencija : budućnost ženskog poduzetništva u Jugoistočnoj Europi 2015-2020.
 
Na konferenciji je sudjelovalo više od 100 sudionika  iz Albanije, Bih, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Poljske, Srbije i Turske.
 
U radnim grupama koje su bile podijeljene  u 4 sektora: Žene poduzetnice, Vlade i parlamenti, Potporne institucije, Ženske poslovne udruge doneseni su zaključci o budućnosti poduzetništva žena.
Zadnji dan Konferencije organizirana je posjeta gradu Sinju. Domaćini su bili gospođa Kristina Križanac, gradonačelnica grada Sinja, Ana Barač, članica Kruga, Direktorica poslovnog centra Sinj i Predsjednica Klastera „KOLO“, Stipe Jukić Predsjednik alkarskog viteškog društva i Lada Karninčić Predsjednica splitskog ogranka Kruga
Konferencija je završila sa B2B susretima u ugodnom okruženju i kušanju specijaliteta koje su pripremile članice klastera KOLO.


Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6


Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 27.11.2015

Partneri

Pozivamo potencijalne partnere na suradnju s Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug. Ovdje može biti Vaš tekst...
 


Više...