Klub volontera

Udruga Krug veliki dio svojih postignuća te pomoći i potpore pružene korisnicima ostvaruje zahvaljujući entuzijazmu svojih volontera. Misija Udruge Krug  temelji se na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu, poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Pri tome volontiranjem u Udruzi Krug dobivate priliku za stjecanje uvida u poslovni svijet. Upravo zbog toga najveći broj volontera studenata/studentica dolazi s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, iako u udruzi volontiraju i studenti drugih studija, te diplomirani stručnjaci, kao i članice udruge. Udruga Krug studentima/studenticama koje studiraju izadje potvrde o obavljenoj praksi, a studenti/studentice volontiraju u aktivnostima udruge:

1. organiziranje Svjetskog Dana poduzetnica
2. stvaranje baze znanja koja pomaže u djelovanju Udruge
3. kontaktiranje s partnerima udruge
4. sudjelovanje na ostalim događajima, izletima i drugim manifestacijama
5. sudjelovanje u izdavačkoj, informativnoj i promidžbenoj djelatnosti

U cilju što kvalitetnijeg dokumentiranja volontiranja za volontere/volonterke vodimo evidenciju rada, te omogućujemo volonterima/volonterkama rad uz superviziju i mentorsko praćenje uspješnih hrvatskih poslovnih žena. 

Dragi volonteri/volonterke pridružite nam se i pošaljite nam svoje podatke 

Ime i prezime:
Datum  rođenja:
Adresa:
Zanimanje/zvanje:
Posebni interesi/aktivnosti slobodnog vremena:
Telefon:
E-mail:

Dragi volonteri/volonterke pridružite nam se
Kontakt adresa:
udruga.posl.zena.krug@gmail.com
ša pitanja uputite na adresu:

 Ispiši stranicu
Zadnja promjena: 20.05.2015

Partneri

Pozivamo naše sadašnje i buduće partnere da na našim Web stranicama predstave svoje proizvode i usluge. Ovdje može biti i Vaš tekst!

Više...